На Дніпровщині відкрився центр підтримки для переселенців з Селидівської громади

У Кам’янському відкрився гуманітарний центр підтримки ВПО «Селидове. UA».

Фото: ДонОВА

Гуманітарні центри — це локації, де надається підтримка мешканцям області, які перемістилися до більш безпечних регіонів України, створюються якісні умови для доступу населення до послуг, що сприяють адаптації, соціалізації та реалізації власного потенціалу в умовах війни, місце можливостей та єднання.

Центр для підтримки жителів Селидівської громади, що покинули домівку через бойові дії, відкрився вчора у м. Кам’янське Дніпропетровської області.

Основними напрямками роботи центру є надання гуманітарної допомоги, організація та надання консультацій з питань соціального захисту, пенсійного забезпечення, адміністративних, юридичних, психологічних та інших питань.

Для дітей передбачені освітні, спортивні послуги (секція боксу, фітнесу), для відвідувачів центру підтримки відбуватимуться культурно-розважальні заходи, та заходи, спрямовані на підтримку психоемоційного стану: арт-терапія, тренінги, майстер-класи, заняття, цікаві зустрічі тощо.

Хаб розташовано за адресою: м. Кам’янське, вул. В. Стуса, 15 Б, телефон контакт — центру: 0−800−33−64−54.

Гуманітарний центр підтримки ВПО Селидівської громади працює також у с. Петропавлівська Борщагівка (Київська область), та незабаром відкриється у м. Нововолинськ (Волинська область).

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev