На Донеччині газогін вже наповнюється газом, — ОВА

Вслід за об’єктами критичної інфраструктури газ з’являтиметься у приватних будинках.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У Донецькій області вже відбувається процес наповнення газопроводу газом. Про це в ефірі національного марафону повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Робота по відновленню газопостачання в регіоні тривала з липня.

«З урахуванням пошкодження зовнішніх та внутрішніх мереж, ми зробимо, щоб до наступу низьких, наближених до 0 температур були під'єднані об'єкти критичної інфраструктури. І те, що ми встигнемо з перевірками, навіть у спрощеному режимі — це не демократія, це безпека, тому що вся газова система у нас була фактично від'єднана і розбита вщент — то буде під'єднуватися приватний сектор», — повідомив він.

Також громадяни, які того потребуватимуть, будуть забезпечені дровами. Кириленко вкотре зазначив, що людям варто евакуюватись у більш безпечні регіони України, також і для того, щоб зменшити навантаження на Донеччину. Проте усі люди, які вирішили залишитись, будуть забезпечені їжею та теплом.

Нагадаємо, для відновлення газопостачання споживачам «Донецькоблгазу» треба подати заявку онлайн. В умовах військового стану дана форма заявки потрібна для формування реєстрів побутових споживачів, яким необхідне відновлення газопостачання для подальшої роботи по фактичному відновленню.

Деталі та форми заявок — за посиланням.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev