На Донеччині ввели тимчасові  відключення електроенергії: деталі

Сьогодні, 25 жовтня, у Донецькій області за розпорядженням Укренерго ввели стабілізаційні відключення світла. Це роблять через значні пошкодження інфраструктури у зв'язку із обстрілами ворога.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Тимчасові відключення електроенергії проводять у громадах Бахмутського, Покровського, Краматорського та Волноваського районів.

В енергетичній компанії кажуть, що роблять все, аби відключення тривали не більше 4 годин. Однак світло можуть знову вимкнути, якщо Укренерго не скасує застосування відключень.

Детальнішу інформацію про відключення можна дізнатися на сайті .

В Укренерго закликають повідомити про відключення сусідам, особливо похилого віку, та тим, хто з якихось причин не має доступу до інтернету.

Інформацію про відключення також можна уточнити у чат-ботах у Viber або Telegram, які можна знайти за назвою «ДТЕК Донецькі електромережі», або зателефонувавши за номером +38 (093/096/099) 450 0 473.

Зокрема, аби підтримати енергосистему, закликають не вмикати енергоємні прилади одночасно, максимально знизити споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

"Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло", – пояснюють в компанії.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev