На Лиманщині виявили штаб окупантів з документацією про колаборантів

Після того, як ЗСУ звільнили Лиман, працівники Державного бюро розслідувань розпочали документувати злочини, вчинені окупантами. 

На Лиманщині виявили штаб окупантів з документацією про колаборантів / фото: ДБР

 У селі Яцьківка росіяни облаштували штаб в одному з приватних будинків. Там правоохоронці знайшли списки полонених та незаконно заарештованих людей.

Зокрема, виявили документи з даними осіб та анкети кандидатів на посади, які вирішили працювати на загарбників у захоплених підприємствах та організаціях. 

Виявлені докази ретельно вивчатимуться ДБР з метою притягнення до відповідальності кожного, хто вчинив дії проти національної безпеки.

Слідчі продовжують збирати докази щодо причетності осіб, які співпрацювали з окупантами та проводили підривну діяльність проти державної цілісності та суверенітету України.  

Вже вилучили мобільні телефони, карти пам’яті та іншу техніку, а також зібрали свідчення місцевих мешканців про вчинення правопорушень.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev