"На паперах стоять «контрабаси», а насправді — «мобіки», – рашист під Луганськом розповідає про втрати та брехню в армії рф

Військовослужбовець рф в телефонній розмові розповідає про те, який хаос відбувається в їхній армії.

"На паперах стоять «котрабаси», а насправді — «мобіки», – рашист під Луганськом розповідає про втрати та брехню в армії рф

Перехоплення розмови опублікувало ГУР. Чоловік зазначає, що під Луганськ, де він зараз перебуває, привезли 170 мобілізованих. Зокрема, 500-х відправили на передову, а контрактники замість них лишилися служити, щоб не воювати.

“Пацаны, которые контрактники были, они их на передок отправили, они вместо них служат. За*бись, воевать не хотим, служить тут будем…” 

Також рашист розповідає, що “на паперах”, на позиціях, де перебуває військовослужбовець, воюють «котрабаси», а насправді там «мобіки». Керівництво не відпускає окупантів у відпустку, а сам командир батальйону сидить разом з ротним в тилу. Відтак, замінити солдатів вже не можуть півтора місяця. “Воєнники” у них теж забрали і не віддають. 

Відтак, росіянин скаржиться, що по його позиціях відпрацьовують “свої” танки та артилерія. Таким чином, з 35 солдатів не лишилося й половини вцілілих. 

“У нас с 35 человек – 11 осталось. Я тебе говорю, я на гражданке буду узнавать “Артиллерия?” – “По *блу!” Они по нам отрабатывают, наши же”, – розповідає солдат рф.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev