"Наших їб*ть на всіх напрямках": окупанти скиглять, що українська армія "топче" російську техніку та вояк

Росіяни у розмовах із матерями не стримують розчарування та скиглення від того, що ЗСУ нищить і їхній особовий склад, і техніку.

Один із російських вояк, який дислокується неподалік Донецька, розповів матері, що воювати більше не хоче. За його словами, він не збирається у відпустку, а хоче більше не повертатися на війну в Україні. Перехоплену розмову оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

"Що те г*вно, що це… Наших їб*ть на всіх напрямках", – розповідає він на питання матері, чи переїхав у безпечніше місце.

Коли жінка почала розповідати про кільце, яке росіянам влаштували Збройні сили України, окупант зізнався: все набагато гірше, ніж думають на росії.

Разом з тим Головне Управління розвідки України обіцяє: чи хочуть воювати рашисти, чи ні, але за кожен скоєний злочин їх чекає відповідальність.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev