Насилували та вбивали: росіяни щиросердно зізнаються у звірствах в Лимані

СБУ отримала чергове підтвердження воєнних злочинів рф: при відступі з Лимана рашисти вбивали цивільних і ґвалтували жінок. Про це вони повідомляють у телефонних розмовах з родичами на росії. 

Насилували та вбивали: росіяни щиросердно зізнаються у звірствах в Лимані / фото "Вчасно"

Служба безпеки України перехопила одну з телефонних розмов окупантів, яка стане ще одним доказом у Гаазі для тих загарбників, кому таки вдасться вижити на цій війні. 

«Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов еб@ных… Насиловали, резали их там, расстреливали. В Лимане, в Торском: всех просто шли, расстреливали. Всех мужиков, кто помоложе, забирали к себе туда, а баб, вот этих молодых: всех €бли, резали их, расстреливали», — зізнається у перехопленні у воєнних злочинах окупант. 

За повідомленням відомства, його слова вже задокументовані, і слідчі працюють над тим, аби такі як він отримали максимальне покарання за кожен свій злочин.

Загалом за фактами порушення законів і звичаїв війни з боку армії рф Служба безпеки відкрила понад 21 тис. кримінальних проваджень.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev