Назавжди 51: на фронті загинув захисник із Курахового

Життя Олексія Феліндаша обірвалося 3 квітня 2024 року при захисті Донеччини від російських окупантів.

Життя Олексія Феліндаш обірвалося 3 квітня 2024 року/ Колаж "Вчасно"

На війні загинув захисник із Курахового старший солдат 51-річний Олексій Феліндаш. Його життя обірвалося 3 квітня 2024 року на Донеччині. Про це повідомляє начальник Курахівської МВА Роман Падун.

«Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив і шанував. Низько схиляємо голови у скорботі», — пише Падун.

Захисник родом із міста Курахове, саме там мешкає його мама. Він не зміг залишити її саму, тож від 2014 року дбав про рідну людину, живучи зовсім поряд від активних бойових дій. А у липні 2022 року Олексій і сам взяв до рук зброю та став до лав Нацгвардії. 3 квітня Олексій загинув. Його поховали у Рівному.

Медіа «Вчасно» висловлює щирі співчуття рідним та знайомим бійця. Пам’ятаймо наших героїв та не забуваймо про тих, хто щодня ризикує своїм життя задля нашої свободи. Героям слава!

Фото: Рівненська міська рада

Фото: Рівненська міська рада

Фото: Рівненська міська рада

Фото: Рівненська міська рада

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev