Окупанти, які тікали з Лиману та Харкова, перемістилися на Луганщину, – Гайдай

Ситуація на Луганщині важка, адже окупанти, які тікали із Лиману та Харкова, перемістилися сюди. 

Як тіло Гіркін нічого собою не представляє, але як носій інформації, він був би корисним для наших правоохоронних органів та усього світу, аби люди розуміли, як події розвиваються з 2014 року. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у ефірі телеканалу “Київ”. 

За його словами, ситуація на Луганщині залишається достатньо важкою, це прогнозовано, тому що всі окупанти, які повтікали з Лиману, Харкова, перейшли на Луганщину.

Там у них був час для того, щоб позариватись, побудувати захисні охоронні споруди, десь підтягнути резерви. Попри те, це їм не допоможе, все одно наші Збройні сили згодом пройдуть і цю лінію захисту і будуть вже йти до адміністративних кордонів Луганської області, впевнений очільник Луганщини. 

«Ми знаємо, що були спроби росіян рухатися в сторону Бахмута, все, що відбувається на Бахмутському напрямку важко, але контрольовано. Там тримають оборону міста наші захисники все чітко розуміють, бачать військове керівництво, тож віримо що наші воїни витримають рашистську навалу військ і техніки» — наголосив Гайдай.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev