Окупанти призначили «мера» захопленого Світлодарська на Донеччині: що відомо?

Ватажок так званої «днр» видав папірець про призначення «мера» окупованого Світлодарська.

Окупанти призначили «мера» захопленого Світлодарська на Донеччині: що про нього відомо?

Керувати захопленим містом окупанти поставили Максима Козловського, повідомляють «змі» бойовиків.

Відомо, що людина з таким ПІБ до цього очолювала вокзал станції «Донецьк» в Київському районі окупованого Донецька. При окупаційному режимі ця станція поновила роботу в 2019 році.

До початку війни 2014 року вокзал вважався одним із найсучасніших в Україні. На його реконструкцію до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році було витрачено понад 120 млн доларів. Щодобово він приймав до 35 тисяч пасажирів та понад 60 поїздів.

Однак при «днр» вокзал міг «похвалитися» лише курсуванням електричок до Оленівки та Мандрикіного. А також в окупантів стало розуму начепити на будівлю вокзалу портрет Сталіна.

Козловський родом із Горлівки, народився 29 березня 1980 року. У 2016 році брав участь у «праймеризі» на посаду депутата Київського району в «Донецькій раді».

Нагадаємо, російські окупанти зайняли Світлодарськ 24 травня 2022 року. Місто було з трьох сторін оточене тимчасово окупованими територіями. Існувала загроза, що Збройні сили України ворог може взяти у кільце. Тому було здійснене тактичне перегрупування.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev