Окупанти у ТіkТоk засвітили власні злочини та «злили» своє місцезнаходження в Лисичанську

Завдяки відео із соцмережі ідентифіковано розташування загону «нохчі» з батальйону «ахмат».

Окупанти у Тікток засвітили власні злочини та «злили» своє місцезнаходження в Лисичанську

Кадировці самостійно документують на відео докази своїх воєнних злочинів. Один із терористів показав, що кадировці чіпляються до жителів Лисичанська і змушують їх показувати документи та вміст багажників у автомобілях. Відповідне відео терористи злили у ТіkTok.

Героєм відео став Мухаммад Хамаєв з позивним "вовк" і місцева колаборантка Вікторія Бойко. Ймовірно, це вона підказувала, на які будинки, квартири та людей варто уважно звернути увагу.

На самому відео кадировські TikTok-війська влаштували показуху і продемонстрували, що нібито знайшли рюкзак з українським прапором і військовою формою.

Мешкають "ахматівці" в приватному будинку.

За наведенням місцевих колаборантів вони проводять так звані фільтраційні заходи та чистки серед місцевого населення у тимчасово окупованому Лисичанську.

Спеціальний загін швидкого реагування «Ахмат» — це спецпідрозділ у складі військ національної гвардії росії, дислокується в Чеченській Республіці. Названий на честь першого президента Чеченської Республіки у складі росії Ахмата Кадирова. Зараз і з моменту утворення СОБР «Ахмат» очолює начальник служби безпеки та друг дитинства Рамзана Кадирова — Абузайд Вісмурадов.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev