Окупанти вивозять дороговартісне обладнання з шахт Луганщини: що відомо

Рашисти продовжують мародерити в Україні. Цього разу вони розграбовують українські шахти.

Окупанти вивозять дороговартісне обладнання з шахт Луганщини: що відомо/фото з відкритих джерел

Відтак накрадене дороговартісне обладнання окупанти завозять на територію красноярського краю. Про це повідомляє Луганська ОВА.

На території окупованого Довжанська, що на Луганщині, рашисти збираються закривати шахти. Йдеться про такі шахти, як «Червоний партизан» та «Харківська». Схоже, що це є ще одним показником поразки окупантів. Відтак, окрім закриття, загарбники збираються вивозити з шахт дороговартісне обладнання до красноярського краю. 

"Окупанти-мародери добралися вже й до шахт. Повідомляють, що з шахти «Червоний партизан» демонтують і вивозять звідти дороговартісне обладнання.

Де тільки можуть рашисти все крадуть та вивозять, нація, в якої кримінальні схильності в крові.

Схоже, що окупанти не вірять в можливість втримання Донбасу й намагаються як завжди все вивезти перед своєю втечею. За все відповісте злочинці, ЗСУ обов’язково прийде та поверне рідну землю, а ми в цьому допоможемо…" – пише Громадський спротив. 

Шахти «Червоний партизан» та «Харківська» з літа 2014 року непідконтрольні владі України.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev