Окупанти завдали ударів по дев'яти громадах Донеччини: є поранені та загиблі мирні мешканці

За минулу добу російські війська на Донеччині здійснили 20 обстрілів. Є поранені та загиблі мирні мешканці.

Фото: наслідки нічних обстрілів Донецької області (t.me/pavlokyrylenko_donoda)

Армія рф вдарила по містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Часів Яр, селах Бердичі, Зарічне, Карлівка, Орлівка, Терни, повідомили в поліції Донеччини.

Ворог застосував проти мирного населення РСЗВ «Град», ракети, артилерію.

Знищено та пошкоджено 16 цивільних об’єктів – 6 житлових будинків, лікарня, розподільча електростанція та трансформатори, елеватор, кафе, гараж, автомобіль.

Від ворожої артилерії продовжує потерпати Бахмут. За добу окупанти п’ять разів обстріляли місто, вбили та поранили цивільних. Внаслідок ворожих влучань руйнувань зазнали багатоквартирні та приватні будинки, об’єкти інфраструктури.

Задокументовано два удари, які сталися у попередню добу, 22 жовтня. У селищі Велика Новосілка та селі Курдюмівка Торецької громади від артилерійських обстрілів загинули люди.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 92 людини, з початку обов’язкової евакуації – понад 25 800 осіб, серед них 4043 – діти, 1531 – люди з інвалідністю.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev