Останні дні «чмобіків» в Україні: хроніки служби росіян у районі Кремінної

Опубліковані дані не мають оперативного значення, але вимальовують загальну картину щодо передових підрозділів рф та впливу «чмобілізації» на хід бойових дій. 

Останні дні «чмобіків» в Україні: хроніки служби росіян у районі Кремінної

Опублікована нова аналітика від HUMINT-джерел міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Станом на 17 жовтня одна з рот 752 полку отримала завдання вести бойові дії на напрямку населених пунктів Кремінна-Зарічне. У роті 70 осіб, половина контрактників, половина — «чмобіків». Під час руху роти без техніки з посадок передовий загін полку було виявлено ЗСУ і по ньому було відкрито мінометний вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі Кремінної російські «мобіки» кип’ятять воду з калюж та бояться розстрілу п’яним комбатом, — InformNapalm

За чутками, які ходять в 752 полку — командир роти передового підрозділу з двома бійцями сховався в найближчому будинку, де його і з ще одним бійцем знищили. Третій боєць отримав поранення, але зміг вибратися та дійти до своїх (власне, він і поширює в підрозділі чутки про знищення командира роти, який ховався в будинку).

«Героїчна та непереможна друга армія світу» залишила на позиції в будинку рацію, яка, за інформацією самих же російських вояк, єдина на весь підрозділ. Рота просиділа в посадці цілий день під щільним мінометним та артилерійським вогнем.

Є інформація, що загалом за останні дні батальйон 752 полку зазнав втрат понад 140 осіб вбитими і пораненими.

Тим часом на Сахаліні родини з чоловіками призивного віку міняють останніх на 300 000 «дерев'яних»: саме таку ціну визначив місцевий губернатор.

Очільник області Сергій Гайдай в етері національного телемарафону навів припущення, що російські «мобіки» колють собі по дві дози промедолу, який є в їхніх аптечках, щоб в ейфорії йти в атаку навіть із пораненнями.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev