Переломний момент у війні вже почався – Буданов

Російські окупанти почали розуміти, що їхні війська не такі вже й сильні, а системи ППО не такі надійні.

Переломний момент у війні вже почався – Буданов

Вони переоцінили свою армію

У війні росії проти України вже розпочався переломний момент. Підтвердженням є останні події в окупованому Криму, зокрема, регулярні вибухи, заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі телемарафону.

Вони переоцінили свою армію. Окупанти почали розуміти, що їхні війська не такі вже й сильні, системи ППО не такі надійні, а армія не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію.

"Це зовсім не друга армія світу і навіть не четверта. І розплата прийде, і розуміння того, що приходить розплата. Ось вона якраз і приходить до людей тоді, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна не десь там, а це в них", – сказав Буданов.

Білорусь навряд чи буде вторгатися в Україну. Всі чутки про можливий напад нашого північного "сусіда" – це інформаційно-психологічна операція впливу рф на українців, розповів раніше Буданов.

Системи С-300, які стягнули окупанти до білорусько-українського кордону, не загрожують українцям, оскільки дальність їхнього вогню становить 35 км.

Чому 24 серпня не було масованих ракетних ударів

Також Кирило Буданов зазначив, що відсутність масованої ракетної атаки на міста України в День Незалежності, яку раніше припускали силові відомства та влада, спричинена втомою ворога. 

«Щодо того, чому немає цих «розрекламованих» у ЗМІ якихось ракетних ударів, особливо нових, я можу відповісти, що росія досить сильно сповільнила свої темпи наступу. І причиною цього є значне виснаження насамперед ресурсної бази росії.

По-друге, це морально-психологічна втома від цих бойових дій. Оскільки вони є загарбниками, але й також втомлюють і себе», – заявив він.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev