Переселенці з Краматорська всиновлять немовля, від якого відмовилися батьки

Сімейна пара переселенців із Краматорська вирішила подарувати родину двомісячному Миколці, від якого відмовилися хворі батьки – дитині діагностували вади стравоходу, повідомляє “Суспільне”.

Про дитину пара дізналася з телевізора – Світлана Кравченко побачила в новинах історію дитини. Після цього вони з чоловіком вирішили всиновити малюка. Спершу на Миколку дивилася Світлана, а коли зрозуміла, що впевнено хоче стати мамою дитини – показала історію своїй доньці. 

“Побачили історію про малесенького хлопчика. Цікаво було, тому що така патологія… І завжди дуже шкода діток, коли вони лишаються самі. А лікар нам пояснив, що Миколка – нормальна звичайна дитина. Розвивається за всіма принципами, їсть те, що дають. Спить, веселиться. Коли хоче – грається, не хоче – не грається. Зараз Миколці все цікаво. Сам намагається тримати голову, багато посміхається. Якщо йому нічого не болить і не тисне, то хлопець дуже веселий”, – розповідає Світлана Кравченко.

Сергій Кравченко, названий батько Миколки, зізнається: не розуміє, як можна було покинути дитину.

“Ти ж звикаєш, то як можна залишити десь когось, до кого звик, прикипів серцем? Тому подали документи й будемо всиновлювати”, – каже переселенець. 

Навесні родина разом із всиновленим Миколкою планують повернутися до Краматорська.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev