Привозять бурятів та узбеків: біля Маріуполя виселяють село, щоб заселити туди окупантів

На захід від окупованого Маріуполя знаходиться село Лісне, яке загарбники вибрали для розміщення своїх військ.

бБля Маріуполя виселяють село, щоб заселити туди окупантів

Село знаходиться в лісі, поруч селище Нікольське, де також розміщені російські військові. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Людей із будинків у Лісному виселяють за сприяння місцевої колаборантки Наталії Мухи, розповів Андрющенко.

«Буквально на вулицю з „націоналізацією“ будинків. Формально-вигаданий привід — відсутність підтвердження права власності та особистості. Тому, що відсутні домові книги згоріли у конторі лісгоспу у Маріуполі» — розповів радник Маріуполя.

За його словами, залишилось 7 родин, з тих що давно живуть, і там здебільшого пенсіонери, є декілька родин, що переїхали туди із Маріуполя.

Тепер щовечора містом гуляють “нові маріупольці” кавказької національності з новими національними російськими кавказькими мелодіями.

"Вже виникають справжні діаспори від бурятів, узбеків, кавказців. У всьому. Від виду фаст-фудів до музики на вулиці, - наголосив Андрющенко. - Україну просто витравлють геноцидом та політикою заміщення. Щодня кількість цивільних окупантів продовжує зростати.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev