«Пропала Грамота»: як військовий з Донеччини розвиває власне видавництво

Сьогодні ветеран АТО Олексій Бешуля знову на фронті. Та встигає дистанційно розвивати власну справу. 

Фото: FreeДом

Ветеран Олексій Бешуля 20 листопада відзначив три роки від дня заснування свого видавництва «Пропала Грамота». А ще нещодавно виграв конкурс «Варто» від Українського ветеранського фонду Мінветеранів на його розвиток і тепер впевнений, що «незабаром видавництво почне знову радувати новими книгами, а головне — новими сенсами, народженими війною».

Фото: УВФ Фото: УВФОлексій народився на Донеччині. У 2014 році, коли росія вторглася в Україну, пішов воювати добровольцем. Сьогодні ветеран знову на фронті.

Про ідею заснувати видавництво каже: «Я завжди любив книги, навіть на війні тягав з собою з десяток книг у баулі, згодом захоплення переросло в бізнес…».

Олексій говорить, що книги впливають на рівень освіченості суспільства: «Наші книги підвищують рівень знань громадян про історію військової справи, боротьби різних народів за свободу. Ми видаємо як ніколи актуальні для сучасної України праці, книги авторства українських військових, зокрема тих, що полягли у боротьбі з росією до повномасштабного її вторгнення в Україну».

У видавництві, до слова, зараз діє постійна акція «Підвісь книги для війська». Кожен охочий може придбати книжку, а команда передасть такий подарунок у різні підрозділи ЗСУ та інші військові формування.

Нині «Пропала Грамота» потребувала підтримки, аби відновити повноцінну роботу та мати ресурс на добрі справи. Тож із підтримкою від Українського ветеранського фонду видавництво зможе забезпечити друк підготовлених та частково підготовлених ще до початку повномасштабної війни книжок, а також нових тиражів найпопулярніших книг видавництва.

Команда вірить, що за рахунок друку новинок і бестселерів видавництву вдасться як відновити повноцінне функціонування у сфері прямих продажів, так і покращити гуртову дистриб'юцію.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev