Процеси усунення путіна від влади в росії вже йдуть, - Буданов

Росія загнала себе в глухий кут, але вона ще може вийти з війни та не розвалитися. Для цього потрібно буде, зокрема, усунути російського диктатора путіна від влади.

Процеси усунення путіна від влади в росії вже йдуть, - Буданов/фото з відкритих джерел

Росія не може саме зараз зупинитися, бо це тільки прискорить її поділ і руйнування. Росія загнала себе в глухий кут, з нього реально вийти.

Таку думку в інтерв'ю Наталії Мосейчук висловив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

«Це визнання, що все це сталося помилково, вихід за адмінкордон 1991 року і початок вибудовування якогось діалогу з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади", – каже Буданов.

За його словами, певні підготовчі процеси до усунення Путіна від влади вже тривають.

"Є суперництво, це не один кандидат (у наступники путіна), їх кілька. Про деяких із них інформація у ЗМІ просочується, деяких – ні", – переконаний голова розвідки.

Буданов вважає, що трансфер влади може мати позитивні наслідки для України за певних умов.

"Він дасть Україні плюс лише в одному випадку - якщо вони приймуть цю парадигму сприйняття світу, захочуть видозмінитися. Це перша умова. Друга - ми чітко зробимо висновки про те, що було ці всі роки, і правильно вибудовуватимемо наше життя. У всіх інших У випадках це нічого не змінить", – зазначив він.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev