Родина зрадників без честі та освіти: хто перейшов на бік росіян на Біловодщині?

Вони навчають дітей, не маючи освіти, керують тими громадами, які за часів юрисдикції відмовились від їх послуг, та влаштовують концерти в угоду рашистам. Колаборанти з Біловодщини: хто вони?

Родина зрадників без честі та освіти: хто перейшов на бік росіян на Біловодщині?

Аліна Ходус — директорка будинку культури села Лимарівка Біловодського району та директорка громадської організації «Любокрай». Активно співпрацює з самопроголошеною владою т.з. «лнр». До війни була активісткою та українською патріоткою, зараз проводить концерти на кістках, продовжує активну громадську діяльність, але тепер на користь самопроголошеної республіки. 

Чоловік-колаборант Аліни — Дмитро Ходус — наразі є самопроголошеним старостою Кононівського старостинського округу Біловодської селищної ради, який під прапором політичної партії «Наш Край» програв на останніх виборах до старостату (до повномасштабного вторгнення). Впроваджує та пропагує політику окупантів. Активно здає окупаційній владі людей з проукраїнською позицією та «зливає» всю необхідну їм інформацію. 

Світлана Понеділок — рідна сестра Аліни Ходус. Після окупації району без профільної освіти працює вчителем Кононівської гімназії. 

«Саме від таких «професіоналів своєї справи» отримують знання діти на окупованих територіях. Активна прихильниця «русского мира», адже організовувала та супроводжувала дітей шкільного віку на екскурсії до країни-агресора», — повідомляють місцеві в Телеграм-каналі «Луганщина Оперативна».

Ольга Понеділок — свекруха Світлани. Як і невістка, працює вчителькою фізичної культури Кононівської гімназії. До 2014 року працювала вчителем фізичної культури, звільнилася за станом здоров‘я, але з приходом окупаційної влади повернулася до роботи.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev