Росіяни гатять по Лисичанську: кількість жертв встановлюється, під обстріл потрапив голова військової адміністрації

Обстріл Лисичанська тривав практично цілий день вчора. 

Росіяни гатять по Лисичанську: кількість жертв встановлються, під обстріл потрапив голова військової адміністрації / фото: Луганська ОДА

«Обстріли тривали позаминулу ніч та увесь вчорашній день. Застосовувалася авіація. Зруйновано більше десяти багатоповерхівок, приватні будинки, будівля відділу поліції. На поточний момент знайдено тіло одного загиблого. Поранену жінку одразу евакуювали до Краматорська. Остаточну кількість жертв встановлюємо, бо вчора по місту практично неможливо було безпечно пересуватися», — зазначив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

До міста виїжджав декілька разів голова міської військової адміністрації, аби подивитися місця, куди були максимально прильоти. І сам також потрапив під обстріл. 

Також серйозні руйнування у Гірському — пошкоджено 13 будинків, Новоіванівці — сім, у Врубівці зруйновано ліцей.

Начальник обласної військової адміністрації поінформував, що у промзоні Сєвєродонецька продовжуються запеклі бої: «Росіяни влучили в будівлю І прохідної «Азоту», обстріляли територію цегляного заводу, почергово відкрили вогонь в районі трьох мостів».

Крім того, авіаційні удари ворог завдав по Устинівці, Малорязанцевому, Білогорівці та Гірському.

Тривають бої поблизу Миколаївки.

Сергій Гайдай додав, що штурмові дії російської армії поблизу Білої Гори та Сиротиного на цей час безрезультатні.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev