Росіяни хочуть перейменувати Маріуполь у Жданов: будуть вирішувати на псевдореферендумі

Російські окупанти на псевдореферендумі планують розглянути питання про перейменування міста Маріуполь Донецької області у Жданов.

Росіяни хочуть перейменувати Маріуполь у Жданов/фото: стела Маріуполя

Про наміри рашистів в інтерв’ю окупантам заявив «керівник ветеранського руху окупації Афганістану» василь туряница.

Також орки оголосили про закінчення видачі гуманітарної допомоги у режимі живої черги. Цей крок має на меті примус до роботи на завалах, доброустрої та зменшення ресурсного тягаря окупаційної влади, повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Ухвалене рішення провокує збільшення черг по інших тимчасових пунктах видачі гуманітарки та ставить під загрозу питання достатньості їжі для всіх верств населення», — зазначив Андрющенко.

Також, за словами радника мера, дослідження показало, що окупанти надають маріупольцям воду, непридатну для споживання в якості питної. Її набирають в річках Маріуполя.

Для часткового розселення містян у Приморському районі росіяни будують бетонні бараки.

Більшість населення Лівобережного району та віддалених мікрорайонів Кальміуського районі продовжують виживати за межами гуманітарних кордонів людяності.

На ММК імені Ілліча окупанти розпочали ремонтувати військову техніку. Під контролем окупантів та за участі колаборантів люди працюють за їжу без будь-яких виплат.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev