Росіяни скидають авіабомби на деокуповані території Луганщини, – Гайдай

Окупанти продовжують тероризувати звільнені від рашистів території Луганщини.

ЗРК с-300/ фото з відкритих джерел

Рашисти продовжують тероризувати населення навіть на деокупованих від них територіях. Вони здійснюють обстріли ракетами та навіть скидають авіабомби. Про це повідомляє очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

На звільнених населених пунктах Луганщини ситуація доволі важка. Окупанти не припиняють обстріли і скидають на ці території зентіні ракети С-300, авіабомби, попри те, що тут немає військових штабів чи критичної інфраструктури.

Окрім того, рашисти, які ще недавно там були, бачили що у цих населених пунктах є місцеві мешканці. За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, зараз із цими людьми намагаються постійно спілкуватись і вивозити людей. В цьому допомагає поліція, волонтери та військові. 

Попри те, жителів деокупованих територій вже забезпечили гуманітарною допомогою, у них є ліки та зв'язок, також в найближчих планах є "привезти" Укрпошту та виплатити пенсії людям.

Нагадаємо, раніше Гайдай повідомляв, що російські орки умисно гатять по окупованим територіям, аби публічно збрехати, що це зробили ЗСУ. Зокрема, на окупованих територіях окупанти змушують ходити дітей до шкіл і наражають їх на свій же вогонь, щоб звинуватити у всьому ЗСУ

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev