Спортсмен з Луганщини у складі збірної виборов "золото" світової першості з силового екстриму

Збірна України отримала перемогу у командному чемпіонаті світу з силового екстриму (в/к до 105 кг), який пройшов у місті Запоріжжя.

Збірна України / фото: "Вся власть"

За звання чемпіонів світу боролись п’ять команд —  представники з Грузії, Канади, України, Чехії та Норвегії, повідомляє Управління фізкультури і спорту Луганської ОДА.

До складу національної української збірної увійшов спортсмен з Луганської області – володар кубку України 2017 року з силового екстриму, рекордсмен України з пауерліфтингу та силового екстриму Олександр Дубовой (місто Рубіжне).

Також у складі збірної виступали: заслужений майстер спорту України, дворазовий чемпіон світу Віталій Герасимов (місто Дніпро), рекордсмен України, найсильніший юніор України Олег Пилипяк зі Львова; капітан команди Валерій Газаєв – діючий чемпіон України (місто Мелітополь).

За результатами змагань «золото» світової першості у наполегливій боротьбі вибороли українці, другими стали спортсмени з Норвегії, третє місце у представників Чехії.

Фото: «Вся власть».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev