Свого не будують, а чуже крадуть: на Луганщині окупанти «відновили» чергову «віджату» школу

Рашисти вчергове похизувалися «досягненням» — відновленням Новоайдарської гімназії. Соцмережі сприйняли новину традиційно бурхливо. 

Рашисти вчергове похизувалися «досягненням» — відновленням Новоайдарської гімназії

Новоайдарську школу-гімназію окупанти замахнулись «ремонтувати» ще в липні і навіть заявили про те, що ремонтними роботами займатимуться гастарбайтери з Тамбова.

Тамбовчани мали зняти стару підлогу, відремонтувати стелю та оновити комунікації. При цьому рашисти на підконтрольних їм ресурсах промовчали про нюанс: заклад освіти капітально відремонтували ще у 2021 році в рамках програми «Велике будівництво».

Українським платникам податків це вартувало 34 мільйони гривень. 10% виділялось з місцевого бюджету на умовах співфінансування. 

«Интересно, они хоть мешки со строительным мусором для картинки поставили? — відреагували соціальні мережі. — «Братья» из рф только две своих тряпки на входе повесили и деньги на «восстановление» разворовали!»

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev