Таксист, поліцейський та псевдоатошник: колаборанти Новоайдара вражають різноманітністю

Серед зрадників України на Луганщині трапляються особи різних верств населення та роду діяльності. Цього разу їхні ряди поповнили таксист, поліцейський та псевдоатошник.

Зрадники Борис Петруша, Іван Кудінов та Роман Тимофєєнко

«Вчасно» підготувало інформацію про колишнього таксиста, перевертня в погонах та псевдоатошника, який «воював» за країну, не встаючи з кабінетного крісла. 

Колишній таксист з Новоайдара, а нині оперативник «народної міліції лнр» Борис Петруша, за інформацією від джерел на окупованій території, займається «віджимом» сільгосппродукції, грошей, автотранспорту у людей, які змушені жити в селищі.

Працює Петруша пліч-о-пліч зі ще одним зрадником — експоліцейським сектору реагування патрульної поліції Новоайдарського ВП Іваном Кудіновим, який перейшов на бік окупантів на початку повномасштабного вторгнення та здійснив запаморочливий кар'єрний зліт до заступника начальника Новоайдарської «народної міліції лнр». 

На жаль, серед зрадників України трапляються і люди зі статусом «атошник». Щоправда у випадку з Романом Тимофєєнком з Новоайдара місцеві із посмішкою коментують його військові здобутки. 

«Ну атошник він ще той. Боронив Україну не виходячи з кабінету. Такий він і офіцер. Жодного надбання, жодного здобутку. Просто жирний кабінетний пацюк. Як пацюк і тікатиме в перших рядах, — ділиться наше власне джерело в селищі. — До військкомату працював в нашій податковій: ходив царьком та хамив на кожному розі, бо крутість зашкалювала».

Відомо, що Тимофєєнко балотувався на посаду голови Новоайдарської ОТГ від партії «Європейська Солідарність»:  щирою українською агітував виборців європейським майбутнім дітей. Натепер гуляє селищем з антиєвропейським триколором.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev