У Краматорську внаслідок ранкового обстрілу міста є загиблий, - Кириленко

Внаслідок ракетного удару росіян по Краматорську 20 січня загинула людина.

Російські війська завдали трьох ракетних ударів по Краматорську. Ціллю ворога були виключно цивільні об'єкти, наразі відомо про одну загиблу людину. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі телемарафону.

"Всього було три удари завдано виключно по цивільній інфраструктурі. Поруч дитячий садочок, одна зі шкіл та приватний заклад, профілакторій.

Також частково пошкоджені багатоквартирні будинки, які знаходяться поруч.

Зараз підраховуються збитки та надається вся необхідна допомога. Наразі є підтвердження про одну загиблу особу", - розповів Кириленко.

Він додав, що діти і вихователі з постраждалого дитячого садка були раніше переміщені в інші міста, і таким чином були попереджені жахливіші наслідки.

Нагадаємо, що сьогодні, 20 січня, російські окупанти завдали ракетного удару по місту. Одна з трьох ракет, випущених окупантами по Краматорську, впала біля дитячого садка. Попередньо повідомлялось, що жертв та постраждалих нема.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev