У Піщаному на Луганщині замайорів український прапор

Збройні сили України підняли державний прапор над населеним пунктом Піщане, який розташований у Старобільському районі Луганської області.

У Піщаному на Луганщині замайорів український прапор

Вранці 11 вересня в селі з’явився державний прапор. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Піщане, Старобільський район. Ранок 11 вересня 2022. У нас найкращі люди… уміють чекати й не втрачати віри”, – ідеться в дописі.

Гайдай оприлюднив фото з синьо-жовтим прапором над населеним пунктом.

Крім того, в ефірі телеканалу FreeДом Гайдай розповів, що “жителі Лисичанська вже побачили ЗСУ на околицях міста”. “Людям вже ввижаються скрізь військові в українській формі”, – сказав Гайдай.

Також, за словами очільника Луганської ОВА, партизани підняли український прапор над Кремінною.

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують просування на Харківському напрямку, але близькі також і до успішного звільнення кількох стратегічно важливих населених пунктів на Луганщині. Зокрема йдеться про Кремінну, Рубіжне та Сватово. 

За словами Сергія Гайдая, українцям не слід надто сильно впадати в ейфорію і очікувати швидкого звільнення області з під окупації ворога, але на певні успіхи можна розраховувати вже найближчими днями. 

Він також зазначив, що колаборанти та гауляйтери масово втікають з окупованих міст, включно з тими, які ворог захопив ще у 2014 році.

«Вони не тільки тікають зі Сватового, зі Старобільська, з Троїцького, вони ще збирають речі і їдуть з українських міст Луганщини, яка окупована з 2014 року — Алчевськ і Луганськ, так само збирають речі, збирають свої родини і відправляють у бік росії», — додав очільник ОВА.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev