Удар по Кримському мосту: фото, відео та всі подробиці пожежі

Вранці 8 жовтня стався потужний вибух на Керченському мосту в окупованому Криму, що призвело до значних ушкоджень та обвалу його частини. 

За версією російських окупантів, на мосту випадково загорілася цистерна з пальним. Про це повідомив окупаційний радник глави Криму Олег Крючков на своєму Telegram-каналі.

"Попередньо: горить цистерна з паливом на одній із ділянок. Судноплавні арки не пошкоджені. Про причини та наслідки говорити зарано. Ведуться роботи з гасіння пожежі", - написав він.

Водночас український журналіст Андрій Цаплієнко вказав на нестиковку у версії окупантів.

"Цікаво, як вибух цистерни на залізничній колії пояснює суттєве просідання автодорожного полотна? Втім, ще є час вигадати", - зазначив він.

Зокрема, автомобільна частина моста обвалилася. Видання "Керчь.FM" інформує, що впало у воду кілька прольотів дорожнього полотна. А саме, частина дороги якою здійснювався рух з боку Тамані у бік окупованої Керчі.

Російські окупанти вже повністю закрили рух Кримським мостом. Вони готуються запустити поромну переправу через Керченську протоку.

"Рух автомобільною та залізничною частинами мосту Кримського мосту обмежено, готується запуск поромної переправи через протоку", - повідомив окупаційний "в/о міністра транспорту регіону" Микола Лукашенко

Голова окупаційної адміністрації Криму Олег Крючков твердить, що на півострові вистачає запасів пального та продовольства, а "всі логістичні схеми відпрацьовані". 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev