Вантажівки вивозять на росію обладнання Сєвєродонецького "Азоту" - ЛугОВА

Окупаційна влада тисне на підприємців задля перереєстрації на законодавство рф, замість компенсації за зруйноване житло на території так званої «лнр» росіяни запропонували людям іпотеку, обладнання Сєвєродонецького «Азоту» демонтують і вивозять на росію.

Вантажівки вивозять на росію обладнання Сєвєродонецького "Азоту" - ЛугОВА

Окупаційна влада Луганщини продовжує знущатись з місцевого населення. На цей раз окупанти запропонували на придбання житла  у новобудові жителям  так званої «лнр», яким ніде жити, взяти «пільговий кредит». 

Тобто, зведення нових будинків нібито планують, але лише під іпотеку – ніякої компенсації, повідомили в ЛугОВА.

Тільки звідки населенню брати гроші, якщо майже вся промисловість Луганщині або знищена, або демонтована росіянами. Як от «Азот» у Сєвєродонецьку.

Влітку виходило багато пропагандистських сюжетів стосовно скорішого запуску практично зруйнованого хімічного гіганта, нібито набирали штат.

Маємо реальність – вантажівки вивозять уціліле технологічне обладнання у бік росії. Зокрема, до розсоші, де є аналогічне підприємство. Не пралка – цього разу похизуватися росіянам є чим.

Крім того, окупанти продовжують здійснювати тиск на місцевих підприємців та примушують їх перереєстровувати бізнес за законодавством російської федерації.

Жаліються жителі окупованої Луганщини і на наявність митного контролю з рф. Його спростили декілька місяців тому, але тільки з боку так званої «лнр». Зі сторони рф перевіряючі залишилися.

Там, на визнаному світовою спільнотою кордоні України, і залишаться, бо бачать успіхи ЗСУ, повідомили в ЛугОВА.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev