Від роботи з українською молоддю до співпраці з окупантами: ідентифіковано чергову колаборантку з Луганщини

До другого етапу окупації Луганщини Валентина Соболєва очолювала відділ культури, молоді та спорту Марківської районної державної адміністрації. З приходом загарбників проявила себе перед ними «з кращого боку», аби отримати посаду в окупаційній псевдовладі.

Валентина Соболєва: від роботи з українською молоддю до співпраці із окупантами

Натепер колаборантку Соболєву призначено на посаду начальниці «Марківського комплексного центру соціального обслуговування населення», де вона активно пропагує ідеї руського миру, веде жваву роботу серед населення, націлену на порушення територіальної цілісності України.

«Соболєва ще з часів української влади поглядала в сторону російського кордону і тишком чекала на якусь федералізацію чи приєднання. Коли Дзюба (прим. ред. – ексочільник Марківської ОТГ, нині голова окупаційної адміністрації «Марківського району») перебіг на сторону росіян не вилазила з його кабінету, аби отримати хоч якусь посаду. Тепер «стучить» на своїх підлеглих, які зі зціпленими зубами працюють на лнр, але чекають на деокупацію», — діляться із «Вчасно» власні джерела на тимчасово окупованій території Луганської області.

Нагадаємо, за будь-яке діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду державі, як то перехід на бік ворога в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років із можливою конфіскацією майна.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev