Від української освіти до її деукраїнізації: колаборант з Луганщини Анатолій Бородавка

Колосальна кількість освітян традиційно зраджує Україні, переходячи на бік бойовиків. Перелік зрадників поповнив марківчанин Анатолій Бородавка, який лояльністю рашистам зберіг доокупаційну посаду.

Від української освіти до її деукраїнізації: колаборант з Луганщини Анатолій Бородавка

Анатолій Бородавка очолював відділ освіти у Марківській територіальній громаді до 24 лютого. Прихильністю окупантам втримався у насидженому керівницькому кріслі, змінивши українську освітню програму на методички кремля.

«Зараз активно вживає заходи з викорінювання всього українського і дуже поспішає перевести навчання дітей на програму орків. Справжню історію України викривити, а дітям нав'язати погляд на історію окупантів та почати виховання дітей у школах Марківщини з вихованням до нелюбові всього українського», — повідомляють у ЗМІ місцеві.

Довідково: Анатолій Бородавка активно брав участь у реалізації реформування української освіти в громаді та формуванні Стратегії розвитку Марківської ОТГ-2022, просуваючи проукраїнські ідеї виховання молоді.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev