ВІДЕО. «Ми обов’язково скоро будемо», — військові звернулися до українців на окупованих територіях

Павло Вишебаба – зоозахисник, екоактивіст із Краматорська і реп-виконавець Олександр Ярмак звернулися із відеозверненням до українців в окупації.

Скрін відео

Бійці зазначили, що Україна скоро повернеться на усі тимчасово окуповані території.

“Пам’ятайте, що ми про вас точно не забули. Зараз ми знаходимось на Харківщині, яка по суті, щойно звільнена. Ми уже бачимо, як з приходом України сюди повертається життя. Вставляють вікна, люди знов відчувають єдність, тут знову звучать українські вірші, українські пісні, тут знову сміються діти та, хоч і плачуть, але плачуть від щастя люди. Тому і ви обов’язково приєднаєтесь до української родини. Ми всі на це чекаємо, що ви будете знову з нами.

Коли приходить Україна, вона завжди приносить любов і ви це знаєте, і я переконаний, що ви відчуваєте це. Ми звертаємось зараз до людей, які зараз в різних рухах опору і спротиву: тримайтеся, ми обов’язково скоро будемо і Україна знову буде вільна”, — звернулися українські захисники до жителів тимчасово окупованих територій.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev