ВІДЕО. Нищать докази найбільшого одночасного вбивства українців: росіяни зносять Драмтеатр у Маріуполі

У тимчасово окупованому Маріуполі росіяни прийнялися зносити Драматичний театр, на який весною самі ж скинули авіабомбу. Рашисти вже знесли половину будівлі.

росіяни зносять Драмтеатр у Маріуполі

16 березня росіяни скинули на Драмтеатр надпотужну бомбу. У той час в будівлі ховалися цивільні. За різними підрахунками, тоді одночасно загинуло до трьох сотень мирних жителів.

Знесення руїн Драматичного театру - безумовне намагання сховати назавжди фізичні докази найбільшого одночасного навмисного вбивства українців росіянами з початку цієї фази війни, вважає радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За інформацією, повному демонтажу підлягає задня та центральна частина театру, проте фронтальну залишать цілою, як “основу реконструкції”. Тобто демонтується лише ті частини будівлі, які доводять бомбардування, а не вигаданий пропагандою підрив з середини, зазначає Андрющенко.

«Правду все одно не сховати. Достатньо відеодоказів, свідчень свідків та тих, хто вижив. Відплата невідворотня», — додав Андрющенко.

Одне з перших відео з місця подій, після авіанальоту на будівлю Драмтеатру:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цинічне вбивство мирних: нові докази воєнного злочину росіян під час удару по Драмтеатру в Маріуполі

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev