ВІДЕО. Сили оборони України збили російський вертоліт Мі-8 під Лисичанськом: окупанти біснуються

Бійці 54-ої ОМБр збили російський Мі-8, що підтверджено емпіричним шляхом. Окупанти у своїй авдиторії розповсюджують протилежну інформацію.

Сили оборони України збили російський вертоліт Мі-8 під Лисичанськом: окупанти біснуються

На cуверенних кордонах Луганської та Донецької областей Сили повітряної оборони України 31 жовтня збили ворожий Мі-8.

«Прилетів якось російський гелікоптер, щоб принести смерть в українські родини, але небо щільно контролюють славетні вояки зенитно-ракетного дівізіону 54 ОМБр», — повідомляють бійці. 

«Під Лисичанськом у росіян мінус Мі-8», — підтверджує фонд «Повернись живим». 

Окупанти, своєю чергою, біснуються та розповсюджують інформацію буцім-то жорстку посадку здійснив наш гелікоптер. Варто додати, що згодом риторику пропагандистські «змі» відредагували.

У соцмережах вже поширено відео від наших боронців, де чітко видно як дислокацію збиття повітряного судна, так і напрямок його руху та траєкторії пострілу по борту. Експерти вже проаналізували відеодокази, на яких чітко видно що гвинтокрил рухається у північному напрямку та отримує удар з західного боку.

Впав борт між Спірним Донецької області та Миколаївкою на Луганщині. З огляду на відео, вцілілих у екіпажі бути не може.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev