ВІДЕО. Зруйнували місто і дали…по сосисці: рашисти хваляться «допомогою» для жителів Сєвєродонецька

Окупанти хваляться, що привезли в зруйнований ними Сєвєродонецьк вісім тисяч сосисок у тісті — кожному мешканцю по одній.

Коллаж зі скрінів відео

На тимчасово окупованих територіях рашисти не упускають жодного, навіть сміхотворного приводу для власного піару. Жалюгідні подачки вони видають за «покращення життя» на загарбаних територіях. Цього разу «приводом для гордості» для росіян стала партія сосисок у тісті, які вони привезли в розбомблений Сєвєродонецьк.

«Ще трохи більше пів року тому, у місцевих мешканців було різноманіття вибору – обрати продукти за постачальником, якістю, ціною. Або дозволити собі пообідати в закладі харчування. Хто як заробляв. Щоправда, був і «недолік» – продукти необхідно було купувати, як і у всьому цивілізованому світі. Але в місто прийшов «руський мир» і ці 8 тисяч сосисок. У тісті. П’ять тисяч вже роздали, три – ще не встигли», — прокоментував «досягнення» окупантів голова ЛугВЦА Сергій Гайдай.

За наявною інформацією, в Сєвєродонецьку із понад 100 тисяч жителів залишилося в окупації 8-9 тисяч.

Тобто, кожен має отримати від окупантів по одній сосисці в тісті. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev