ВІДЕОФАКТ. Кволі рашисти-паркуристи ліквідовують українську символіку в Сєвєродонецьку

Російські окупанти злісно знищують українську символіку, яка дивом вціліла в місті. 

Кволі рашисти-паркуристи ліквідовують українську символіку в Сєвєродонецьку

В телеграм-каналі Сєвєродонецького гауляйтера з'явилось відео на якому двоє рашистів щосили намагаються здертись на другий поверх житлового будинку, аби зняти український прапор з балкону квартири, покинутої власниками. 

Фізична підготовка рашистів викликає занепокоєння, адже трихвилинні намагання підтягнутись до другого поверху ледве увінчались успіхом. 

Відео знищення української символіки, яка дивом вціліла протягом періоду окупації, приурочено до фінального дня проведення так званого референдуму. 

Варто зазначити, що українські спецпризначенці з їх рівнем фізичної підготовки протягом трьох хвилин здатні здолати висоту будь-якої складності. Тож відразу після деокупації захоплених міст російські «аквафреші» та триколори самопроголошених республік зникнуть з будівель швидко та назавжди.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev