ВІДЕОФАКТ. Українські воїни знищили групу «вагнерівців» поблизу Бахмута

Українські війська ліквідували групу окупантів з ПВК «Вагнер» у районі Бахмута на Донеччині.

Українські воїни знищили групу «вагнерівців» поблизу Бахмута

На відео, опублікованому добровольцями «Третьої сили», можна побачити групку з близько шести «вагнерівців». Наші сили відстежують їх та завдають першого удару. В результаті щонайменше двоє рашистів поранено. 

Після другого удару окупантів лишається двоє: один поранений, інший, на вигляд, не втратив боєздатність. Після третього удару наші війська повністю ліквідували ворожу групу.

«Бахмут ніколи не скориться російким фашистам!» — коментують воїни. 

До слова, нагадаємо, що на Бахмутському напрямку фіксують зменшення підрозділів «вагнерівців». На зміну їм прибувають мобілізовані підрозділи росії.

Окрім того, як повідомляв воєнно-політичний оглядач Олександр Коваленко, не так давно Євген Пригожин, якого пов'язують з «вагнерівцями», просив у міністерства оборони рф надати йому новомобілізованих для компенсації втрат ПВК. Тоді «зеків» не вистачало для повноцінного відновлення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev