Викрадають овець для жертвоприношення: маріупольці в окупації борються із «традиціями» приїжджих з рф мусульман

В окупованому Маріуполі додалася ще одна проблема до хаосу, який відбувається у місті: мусульмани, які понаїхали в місто й викрадають у місцевих овець для свята жертвоприношення Курбан-Байрам.

Мусульмани з рф викрадають тварин у жителів Маріуполя/ Ілюстративне фото

У Маріуполі з’явився так званий «комітет спасіння православʼя», який почав боротьбу з мігрантами, бо ті викрадають у місцевих жителів свійську худобу, зокрема овець.

У місті вже зʼявилися листівки з нагадуванням, що за жорстоке поводження з тваринами передбачається покарання — позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Листівки розвішує «комітет спасіння православʼя». Вони заявляють, що мають власні патрулі, які затримуватимуть правопорушників.

Разом з цим місцеві чати вже переповнені скаргами на крадіжку худоби та байдуже ставлення «поліцаїв» до постраждалих.

«Колобків» у погонах у принципі можна зрозуміти. Одна справа саджати бабусь за «тероризм». Інша — шукати любителів овечок. Ті ж вибачатися змусять, а можуть і на ніж посадити", — пише радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev