Вісім медалей привезли на Луганщину плавці з інвалідністю зі Всеукраїнських змагань

Успішно виступили спортсмени Луганщини на чемпіонаті України з плавання серед плавців з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

Змагання плавців у Дніпрі / Фото: Управління фізкультури и спорту Луганської ОДА

За результатами всеукраїнської першості у Дніпрі юні плавці Луганської області вибороли вісім нагород: чотири золота та чотири срібла, повідомляє Управління фізкультури и спорту Луганскької ОДА.

Спортсмени Ганна Мироненко, Владислав Кулешин, Ольга Черножукова, Сергій Орлов та Олексій Ганусенко вдало  виступили на змаганнях і стали найкращими. 

Так, два «золота» та два «срібла» завоювала Ганна Мироненко. Ще два «золота» та «срібло» на рахунку Олексія Ганусенко та одна срібна медаль у Владислава Кулешина. Юні плавці продемонстрували волю до перемоги і майстерність у плаванні. 

Відзначились на змаганнях і новачки луганського інваспорту – Сергій Орлов та Ольга Черножукова. Так, Сергій виконав норматив кандидата у майстри спорту України, а Ольга – 2 разряд відповідно. Тренують спортсменів Луганщини Олексій Ганусенко та Надія Можаєва. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev