«Забирайте свою хохлушку» — росіяни хизуються знущаннями з українських дітей в депортації

Депортовані діти до росії потерпають від місцевих. Нещодавно у соцмережах з’явився відеодоказ знущання, де одна із росіянок відкрито заявила, що б'є дівчинку з Маріуполя.

росіяни безжально хизуються знущаннями над українськими дітьми/ Ілюстративне фото

Росіянка із Сургуту відкрито зізналася, що б'є дівчинку з Маріуполя, яку вдочерила.

«Забирайте свою хохлушку», — каже нетвереза росіянка. Жінка заявила, що б'є дитину, коли випиває.

Натомість автор відео погрожує п’яній жінці викликати службу опіки, якщо вона вдарить дитину. На це росіянка лише посміялася та відповіла, що «скільки війна йде, стільки й б'є дитину».

Зазначимо, що за офіційними відомостями Національного інформаційного бюро з початку повномасштабного вторгнення російські агенти примусово вивезли 19 546 українських дітей. Переміщення відбувалося, як всередині окупованих територій, так і в росію, Білорусь і навіть в Південну Осетію

Наразі триває робота з повернення дітей на рідну землю, але досі багато кого окупанти не віддають. Минулого року Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт уповноважена президента рф із прав дитини Львової-Бєлової саме за депортацію українських дітей.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev