Зеленський призначив колишнього голову Донецької ОДА керівником СБУ на Харківщині

Колишнього очільника Донеччини призначено начальником Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Олександр Куць / фото "Вчасно"

Сьогодні Президент Володимир Зеленський провів ряд кадрових перестановок у Службі безпеці України. Серед новопризначених — очільник Управління Служби безпеки України в Харківській області.

Ним став Олександр Куць, передає «Вчасно». 

Він — генерал-майор Служби безпеки України. З 22 червня 2018 по 5 липня 2019 року — голова Донецької обласної державної адміністрації. Згідно з даними аналітиків, під час керівництва Донеччиною Куць виконав понад 80% своїх обіцянок, що стосувалися ремонту доріг та об'єктів інфраструктури області, відкриття ЦНАПів й інклюзивних центрів, забезпечення переселенців житлом тощо. 

Також Олександр Куць першим серед очільників регіону на вимогу громадськості ініціював публічний звіт одіозного начальника департаменту екології та природних ресурсів ДонОДА Сергія Натруса, який є фігурантом багатьох антикорупційних розслідувань журналістів. 

До призначення керівником Донецької ОДА обіймав посаду начальника Головного управління СБУ в Донецькій і Луганській областях, ще раніше — начальника Управління СБУ в Донецькій області.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev