Земля скловатою: російські соцмережі рясніють некрологами про окупантів, яких ЗСУ знищили на Донеччині

«Безславні виродки» — така назва одного з фільмів Тарантіно, напевно, якнайкраще описує сутність російських солдатів. Вояки армії вбивць та мародерів стають добривом для української землі або повертаються додому в чорних пакетах.

Земля скловатою: російські соцмережі рясніють некрологами про окупантів, яких ЗСУ знищили на Донеччині

Активно росіяни мруть і у Донецькій області, де триває не лише стійка оборона, а й контрнаступ Збройних Сил України. Про це свідчать некрологи, якими рясніє російський сегмент соціальних мереж та місцевих медіа, передає «Вчасно».

І хоча здебільшого росіяни прагнуть приховати деталі та точне місце загибелі окупантів, обмежившись фразою «погиб в ходе спецоперации на Украине», можна знайти чимало матеріалів, в яких специфікуються обставини смерті армійців.

Наприклад, старший лейтенант Євген Нагуськін із Татарстану був ліквідований у вересні під Лиманом. Помер на шляху до шпиталя.

У вересні наші воїни в районі Бахмута знищили «вагнерівця»-зека, засудженого на 23 роки тюрми, Ігоря Куска. Вбивця та злочинець по натурі повернувся з України в цинковій труні.  

Старший лейтенант Роман Карасьов з Нефтеюганська був ліквідований так само під Бахмутом. Також в цьому районі за скоєне сповна отримав боєць ПВК «Вагнер» Євген Варавва з Ростовщини. 25-річний вояка отримав влучне поранення, несумісне з життям.

У Богородичному українські захисники ліквідували окупанта з Курська Олександра Стукалова.

Поблизу села Нескучне загинув Айрат Мухутдинов — татарстанець приїхав вбивати мирне населення ще в березні 2022 року. У районі села Новомихайлівка Мар’їнського району на концерт кобзона відправився Іван Туезов із Забайкалля.

Продовжувати список можна довго, бо російські соцмережі мало не щохвилини оновлюються все новими повідомлення про безславну загибель окупантів в Україні. Лише за минулу добу, за даними Генерального штабу ЗСУ, було ліквідовано понад 500 ворогів. Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському та Бахмутському напрямках.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev