Жінки-переселенки можуть отримати до 50 тисяч грн на розвиток бізнесу

Жінки-переселенки та місцеві на Закарпатті можуть отримати грант на розвиток власної справи.

Жінки-ВПО можуть отимати грант на власний бізнес/ілюстративне фото

Громадська організація “Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу” оголошує проєкт “Підтримка жіночого підприємництва в реаліях воєнного стану”, що реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проєкт має стимулювати жінок до розвитку та адаптації підприємництва у Закарпатській області.

“На Закарпатті зараз багато переселенок, які шукають можливості для того, щоб отримати заробіток для себе та своєї родини. Також важко зараз і громадам, які приймають у себе людей, тому цей проєкт розрахований і на місцевих жінок”, - говорить директорка Агенції регіонального розвитку Східного Донбасу Лариса Бичкова.

До 21 червня зацікавлені учасниці можуть подавати заявку за цим посиланням

Організатори відберуть 18 заявок та допоможуть жінкам підготувати бізнес-план, нададуть консультації. Після цього учасниці мають захистити свій проєкт. Дев’ять кращих отримають грант до 50 000 гривень на започаткування, релокацію або модернізацію своєї справи. На цю суму організатори закуплять обладнання (інвентар, витратні матеріали) для ведення бізнесу.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev