Зливав росіянам дані про ЗСУ: житель Слов`янська проведе за ґратами 8 років

До 8 років позбавлення волі засуджено інформатора, який передавав окупантам дані про дислокацію українських військ у Краматорському районі.

Житель Слов`янська проведе за ґратами 8 років через злив даних про ЗСУ/фото СБУ

Засуджено мешканця Слов’янська, який передавав ворогу інформацію про переміщення та дислокацію сил ЗСУ на Донбасі. 

Співробітники спецслужби встановили, що зловмисник є уродженцем росії, який свого часу переїхав на Донеччину. Зрадник передавав окупантам інформацію щодо місць дислокації підрозділів ЗС України, військової техніки та кількості особового складу, блок-постів та маршрутів пересування в населених пунктах Краматорського району. Дані надсилались через заборонені соцмережі представнику керівного складу так званої «народної міліції ДНР».

За наявною інформацією куратор є громадянином рф і вже фігурує в окремому кримінальному провадженні. 

Житель Слов’янська звинувачувався в несанкціонованому поширенні інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану

Тепер за рішенням суду зрадник проведе за ґратами 8 років.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev