«Тут пекло! Ми будемо триматися, але потрібна допомога» — боєць про ситуацію у Пісках

Українські бійці, які боронять Піски на Донеччині, закликають вище керівництво країни звернути увагу і надіслати підмогу на цю ділянку фронту.

Російські війська нищать Піски

Ситуація в Пісках ускладнюється, і без потрібної допомоги від вищого командування, може стати катастрофічною, зазначають українські бійці, що боронять селище. Рашисти вже вкотре заявляють про взяття населеного пункту, однак Генштаб ЗСУ спростовує цю інформацію, повідомляючи про тяжкі бої на цьому напрямку.

Далі — пряма мова одного з захисників Донеччини, Володимира Регеши з позивним Санта, що боронить Піски:

«Піски на Донеччині, 
Більше 20-ти днів ми вигрібаємо безнаказано. У мене вже немає слів, аби описати це пекло, аби передати всю ступінь розпачу, коли в ефірі позиції волають про хоч якусь підтримку.
Коли ворожі танки, САУ, БМки день в день виходять на одні і ті самі позиції, втупу розбирають нас, вкатують в бетон і асфальт не бійців ЗСУ, а ваших синів, батьків, чоловіків, роблять із них фарш, який і винести не можна… А ми не можемо їх дістати.
Сук@, як почути в ефірі: ми усі 300-ті, будемо триматися, але дайте хоч на заборону!!! Мужики, хоч якось наваляйте, ми не витримуємо!!!
Хто може організувати зустріч з Залужним? (Хоч позначте його тут, хто може)
Я розумію, що це не панацея - вчора бачив мапу ГШ, де навіть приблизно не співпадають теперішні позиції та сіряки…
Ми будемо триматися, але нам потрібна допомога. Ми навіть розуміємо, що зараз всюди гаряче, але ж один байрактар, який один день попрацює в наших інтересах, дасть нам можливість втримати не цю територію, а шматок нашої вкрай важливої стратегічно землі.
Втримати неймовірною кров‘ю 21-го бату «Сармат», Ведмединого 3-го бату 80-ки, Гонтиними, Грека бійцями, нашими хлопцями.
Скільки разів я чув ці слова: Нам Потрібна Допомога! І кожного разу вони закінчувалися страшними втратами.
В Пісках цього точно можна уникнути, якщо зараз відреагувати на ці прості три слова:
Нам Потрібна Допомога!»

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev