ФОТО. ВІДЕО. За 72 години в ОРДЛО знищено щонайменше сім складів з боєприпасами окупантів — InformNapalm

Протягом трьох днів на захопленому російськими військами Донбасі було ліквідовано не менше семи об'єктів з боєприпасами.

За 72 години в ОРДЛО знищено щонайменше сім складів з боєприпасами окупантів — InformNapalm

Як повідомляє міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm з посиланням на інсайдерів з окупованого Донецька та територій Луганської області, уражено як мінімум сім об'єктів, на яких з 2014-2015 років росіянами розміщувалися значні запаси боєприпасів. Це інформація лише за останні три дні.

У повідомленні наголошується, що тільки знищений днями склад в окупованому Хрустальному (колишній Красний Луч) містив до 1 тисячі тонн боєприпасів.

«Серед місцевих жителів ходять чутки, що ЗСУ "високоточною натовською зброєю великого калібру" дуже точно знищує російські склади БК неподалік Донецька. При цьому місцеві знають, що рашисти намагаються "розмити успіхи ЗСУ", прострілюючи центр міста меншими калібрами (проводять типові дії, що характеризуються як операції "під чужим прапором")», — йдеться у повідомленні.

Палає російський склад у виставковому центрі "ЕкспоДонбас" в окупованому Донецьку Палає російський склад у виставковому центрі "ЕкспоДонбас" в окупованому Донецьку

Горить склад БК окупантів у Хрустальному Горить склад БК окупантів у Хрустальному

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev