Росіяни намагаються зайти у Лисичанськ, Сєвєродонецьк потерпає від артилерії: ситуація на Луганщині

Ворог атакує Лисичанськ із півдня.

Фото: Луганська ОДА

«24 червня росіяни атакували промзону Сєвєродонецька, намагалися зайти у Лисичанськ із півдня та блокувати місто. По Лисичанську завдали авіаудар. Сєвєродонецьк потерпав від артилерії. Зокрема, села Синецький та Павлоград, територія Сєвєродонецького об’єднання «Азот» та «Склопластика». Також обстріляні Вовчоярівка, Білогорівка та Лоскутівка», — повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Він додав, що в районах Метьолкіного, Сиротиного та Воронового російська армія проводить штурмові дії, аби витиснути підрозділі українських військових із зазначених районів.

Крім того, вчора в Лисичанську знайдено тіло чоловіка без ознак життя, який потрапив під ворожий обстріл.

У лікарні Дніпра рятують життя двох дітей із Малорязанцевого. Усіх трьох членів родини медики госпіталізували до Дніпропетровської дитячої обласної лікарні.

Поранення вони отримали у четвер.

Серед них — діти 2012-го та 2016-го років народження. Їм надається висококваліфікована допомога, зазначив очільник Луганщини Сергій Гайдай.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev