«План контрнаступу легким не буде»: яка ситуація на Лиманському напрямку?

На Лиманському напрямку спостерігається велике скупчення сил ворога. 

На Лиманському напрямку - скупчення сил росіян

«На Лиманському напрямку є доволі серйозні сили противника, і ми розуміємо, що весь план подальшої контрнаступальної операції буде проходити, і він легким не буде.

Втім у нас є чітка, злагоджена взаємодія з військовими, і ми готові до проведення всього необхідного комплексу стабілізаційних заходів по деокупованим територіям, які обов’язково будуть», — повідомив в ефірі телемарафону голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, професійне військове командування чудово розуміє, як діяти в таких обставинах та як проводити контрнаступальні дії.

Бойовики "днр" у місті Бойовики "днр" у місті Зазначимо, згідно з повідомленнями росЗМІ, «обороняють» захоплений Лиман регулярні російській війська, бойовики «лнр» та підрозділ «Барс-16», більш відомий як загін «Кубань». Він сформований з російських добровольців-казаків Краснодарського краю та Ростовської області.

Також до міста зігнали бойовиків так званої «народної міліції днр». Мовляв, для «забезпечення порядку та евакуації населення».

Окупанти днями заявили про перекидання до Лимана резервів, опублікувавши відео руху колони військової техніки. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev