При звільненні Лимана ЗСУ ліквідували одразу шість спецназівців елітної бригади ГРУ рф

Відразу шістьох спецназівців елітної 3-ї бригади головного розвідувального управління рф ліквідовано під час звільнення Лимана в Донецькій області.

При звільненні Лимана ЗСУ ліквідували одразу шість спецназівців елітної бригади ГРУ рф

Повідомлення про ліквідацію опублікувано в російських соціальних мережах, розповідає Інформаційний Спротив.

Мова йде про Юрія Філатова, Андрія Шоріна, В'ячеслава Зінцова, Віктора Горобця, Євгена Шигірданова та Олексія Чиндіна. 

У коментарях користувачі звинувачують у смерті спецназівців військове керівництво росії і «захоплюються» тим, що ліквідовані рашисти не здалися під тиском ЗСУ, а вирішили задвохсотися за путіна.

При цьому рідним загиблих точні обставини смерті ГРУшників невідомі. Адже російське міноборони продовжує брехати про «відхід для збереження життя військовослужбовців». А також, що місто утримували вояки «лднр» та російські «добровольці». Участь та смерть у боях спецназівців приховується військовим командуванням ворога та замовчується пропагандою. 

За версією російських ЗМІ, тікаючи з Лимана, загинули навіть не шість, а дев'ять спецпризначенців. Наймолодшому з них було 19 років. Вже точно це — найбільша одночасна втрата в рядах елітної бригади російської розвідки. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev